divendres, 3 de maig del 2013

Turó d'Onofre Arnau (133 m)

Dimecres vam pujar al Turó d'Onofre Arnau, a sobre el Pla de Sant Simó a Mataró. Feia temps que hi volia pujar a veure si es pot fer alguna cosa des de dalt. Poder-se es pot, però és molt incòmode per que no hi ha prou espai per a la vela, que s'hauria de col·locar parcialment a sobre els matolls. A més el pendent després es molt fort i pràcticament no es pot córrer (però sense arbres i matoll baix en sentit sud sud-oest). Es veuen alguns camps abaix que podrien servir quan no estan sembrats (i amb el permís corresponent). Estic segur que altres ja han sortit abans d'aquí, per que el paisatge davant del mar val la pena. Per anar bé, s'hauria d'endreçar el punt d'enlairament...

2 comentaris:

Toni ha dit...

Pasame el punt exacte.

Vui anar a fer una ullada.

T o n i.

perehc ha dit...

Latitud = 41.554501
Longitud = 2.468948
Per anar-hi d'excursió: Ideal aparcar prop de l'ermita de Sant Simó de Mataró, al final de la riera que tanca la ciutat per llevant. Caminar 1800 m pel camí de les cinc sènies, i després agafar el GR-83 (camí del Canigó) per una riera amunt vorejant el turó primer per l'oest i després pel nord. Torre quadrada molt curiosa abans d'arribar a dalt.
Per a visita llàmpec: Anar en cotxe pel camí de les cinc sènies (camí rural de terres). Aparcar prop del Torrent Forcat i pujar pel GR-83. O aparcar una mica més endavant i pujar directament "a sac" per la cara sud del Turó (això no ho he provat).